Allegri: "Roma strijdt tot het einde mee om de Scudetto"

7 januari 2015, 11:54

Juventus wist dinsdagavond in eigen huis niet te winnen van Internazionale. Ine en boeiende Derby d'Italia bleef La Vecchia Signora steken op een 1-1 remise. Zodoende leverde de eerste wedstrijd van het kalenderjaar geen drie punten op. "Het is erg jammer dat we ons eerste duel van 2015 niet gewonnen hebben."

Trainer Massimiliano Allegri verbaast zich niet echt over de opgelopen averij. "We wisten op voorhand al dat het lastig zou worden", stelt hij op de officiële clubwebsite. Ondanks het resultaat was de oefenmeester zeer te spreken over de eerste helft. "Toen speelden we een van onze beste wedstrijden van het seizoen. We creëerden veel en lieten Inter niet een keer op ons doel schieten. In de tweede helft raakten we uit ons ritme, we maakten te veel fouten."

Door het derde gelijke spel in de laatste vier wedstrijden staat de zwart-witte formatie uit Turijn nog maar één punt voor op nummer twee AS Roma, dat met 0-1 bij Udinese won. "Het is niet de eerste keer dat ze één punt achter ons staan. We verwachten dat ze tot het bittere einde met ons om de Scudetto strijden", aldus Allegri.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen