Vervroegde verkiezingen bij onrustig FC Barcelona

Ger
7 januari 2015, 17:34

FC Barcelona houdt al aan het einde van het seizoen presidentsverkiezingen. Dat heeft Josep Maria Bartomeu, de huidige hoogste baas bij de Catalaanse grootmacht, bekendgemaakt op een persconferentie. De verkiezingen zouden eigenlijk pas in 2016 worden gehouden.

Het nieuws volgt na enkele roerige dagen bij Barcelona. Zo werd maandag afscheid genomen van technisch directeur Andoni Zubizarreta en vertrok ook adjunct Carles Puyol. Bovendien werd duidelijk dat sterspeler Lionel Messi niet op één lijn zit met trainer Luis Enrique. Veel supporters van Barça vrezen dat de Argentijn vanwege de onvrede bij aan andere club aan de slag wil gaan.

Bartomeu nam in januari vorig jaar de voorzittershamer over van de opgestapte Sandro Rosell, die in opspraak was geraakt vanwege gesjoemel met de transfer van de Braziliaanse ster Neymar. "De voorbije dagen is de onrust rondom Barcelona enorm toegenomen. Die spanning willen we terugdringen", aldus Bartomeu over de beslissing om vervroegde verkiezingen te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen