Transfer Bony naar Manchester City bijna beklonken

Ger
7 januari 2015, 22:00

Wilfried Bony lijkt zich daadwerkelijk te mogen opmaken voor een overstap naar Manchester City. Volgens zijn zaakwaarnemer verlopen de onderhandelingen tussen de kampioen van de Premier League en Swansea City positief. Hij verwacht op korte termijn een akkoord tussen de betrokken partijen.

"Het gaat over de laatste details. Het betreft het financiële plaatje", geeft zaakwaarnemer Francis Kacou toe tegenover Sky Sports. "Ik verwacht dat het licht binnen enkele dagen op groen gezet gaat worden." De 26-jarige Bony werd de afgelopen periode met verschillende clubs in verband gebracht, waaronder Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Kacou verklapt echter dat alleen City een bod op de Ivoriaan heeft uitgebracht. De international zou rond de 38 miljoen euro moeten kosten.

Swansea nam Bony in de zomer van 2013 over van Vitesse, waarvoor hij tweeënhalf jaar indruk maakte in de Eredivisie. Voor zijn periode in Arnhem speelde hij in het shirt van Sparta Praag. Bony is momenteel met zijn land in voorbereiding op de Afrika Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen