Valencia te sterk voor Espanyol in bekertoernooi

Ger
8 januari 2015, 00:04

Valencia heeft de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Copa del Rey met 2-1 gewonnen van Espanyol. Een strafschop van Alvaro Negredo bezorgde de thuisploeg in de slotfase de zege.

José Gaya zette Valencia al in de elfde minuut op voorsprong. Die marge bleef tot een uur spelen intact. Christian Stuani tekende toen voor de gelijkmaker. Vanaf elf meter kroonde Negredo zich vier minuten voor tijd tot matchwinner. Valencia was 2015 afgelopen weekend al goed begonnen door Real Madrid te verslaan in de Spaanse competitie.

UD Almeria en Getafe hielden elkaar in evenwicht in de Copa del Rey. José Antonio García Rabasco, beter bekend als Verza, speelde de hoofdrol. De middenvelder van Almeria in de eerste helft een eigen doelpunt. Na de pauze zorgde hij ook voor de 1-1.