Cocu vreest druk op onervaren selectie van PSV

Ger
8 januari 2015, 09:43

Trainer Phillip Cocu sloot de eerste seizoenshelft met PSV af als koploper van de Eredivisie. De oud-international verwacht echter dat de Eindhovenaren enkele lastige maanden tegemoet gaan. Cocu veroverde zelf als speler vijf landstitels, maar zijn selectie heeft nagenoeg geen ervaring met succesvolle kampioensraces.

Alleen Luuk de Jong (FC Twente, 2010), Oscar Hiljemark (Elfsborg, 2012) en de momenteel revaliderende Stijn Schaars (AZ, 2009) mochten aan het einde van een seizoen al eens een feestje vieren. "Daar hebben we het op het trainingskamp zeker over", geeft Cocu aan in gesprek met De Telegraaf. "Het wordt in de tweede seizoenshelft alleen maar moeilijker, want er komt steeds meer druk en spanning bij kijken en tegenstanders zullen nog een stapje extra doen."

PSV heeft momenteel vier punten voorsprong op eerste achtervolger Ajax. Cocu: "We moeten hetzelfde blijven doen als in de eerste seizoenshelft en eigenlijk nog iets extra's brengen. Die onverstoorbaarheid moeten we op kunnen brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen