Van Geel: "Feyenoord hoort mee te doen om de titel"

8 januari 2015, 14:06

Hoewel de achterstand op koploper PSV al twaalf punten bedraagt, blijft Feyenoord-directeur Martin van Geel bij de doelstelling die hij voor aanvang van dit seizoen uitsprak: meedoen om het kampioenschap. Hij is positief over de ontwikkeling die zijn ploeg doormaakt, laat hij weten vanuit Dubai.

"Een financieel gezond Feyenoord hoort gewoon altijd mee te doen om de titel", zegt Van Geel bij het ANP. Hij vindt niet dat, door de forse achterstand op PSV, gezegd kan worden dat zijn club niet goed presteert. "Ik ben voor het vierde jaar bij Feyenoord, daarin zijn we drie keer achter elkaar als vierde de winterstop ingegaan. Nu staan we een plaats hoger, terwijl we een punt meer hebben dan vorig jaar. Het grote verschil is alleen dat de achterstand op de koploper een stuk groter is, omdat PSV een heel goed seizoen beleeft."

De directeur overweegt niet om de ambitieuze doelstelling van zijn club voor dit seizoen bij te stellen. "Want als je die tussentijds gaat aanpassen, haal je hem altijd", luidt de uitleg van de beleidsmaker.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen