Groningen laat Zeefuik seizoen in Schotland afmaken

8 januari 2015, 16:50

FC Groningen en Género Zeefuik zijn in ieder geval tijdelijk van elkaar verlost. De 24-jarige spits wordt door de Groningers aan de Schotse club Heart of Midlothian uitgeleend. Dat meldt de huidige nummer acht van de Eredivisie via de officiële kanalen.

Zeefuik staat nog tot medio 2016 onder contract in de Euroborg, maar is een tijdje terug al volledig uit beeld geraakt bij trainer Erwin van de Looi. De spits is reeds met succes medisch gekeurd in Edinburgh en voegt zich per direct bij de selectie van manager Robbie Neilson. Zeefuik streek in 2012 neer in Groningen, maar kon hier niet echt potten breken. Hij kwam in totaal tot 47 officiële optredens, waarin hij negen maal doel trof. Zijn laatste wedstrijd voor de Groningse club dateerde alweer van 18 mei.

De spits zag enkele transfers al afketsen, waaronder een overstap naar Willem II. Zijn nieuwe club Heart of Midlothian gaat momenteel aan de leiding in de Schotse Championship, de tweede liga van het land. Nummer twee Glasgow Rangers staat al op dertien punten achterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen