Strootman: "Praten over transfer zou respectloos zijn"

8 januari 2015, 17:31

Mocht iemand nog twijfelen aan de toekomst van Kevin Strootman bij AS Roma, dan is alle onduidelijkheid nu wel verdwenen. De Nederlandse middenvelder wordt veelvuldig in verband gebracht met Manchester United, maar stelt dat het 'respectloos' zou zijn om het over een eventuele transfer te hebben. Hij wil zich louter focussen op het voetbal en is totaal niet bezig met een overstap naar een andere club.

Het is duidelijk, Strootman wil in de Italiaanse hoofdstad blijven. "Ik heb hier voor vijf jaar getekend, maar tot dusver ben ik hier nog maar zes of zeven maanden echt aan spelen toegekomen", aldus de Oranje-international tegen Sky. "Ik wil dit team nog helpen, dat is heel belangrijk voor me. Als ik zou spreken over een transfer naar een andere club, dan zou dat van respectloos zijn. Zo wil ik niet zijn."

"Ik wil meer spelen en terugkeren op mijn hoogste niveau", liet Strootman aantekenen. De 24-jarige middenvelder lag lange tijd uit de roulatie wegens een zware knieblessure, maar wordt met de week weer sterker. De oud-PSV'er heeft nog wel een lange weg te gaan, zegt hij zelf. "Ik heb acht maanden aan mijn herstel gewerkt. Ik speelde tegen Sassuolo, maar was niet sterk. Voor mijn invalbeurt tegen CSKA Moskou gold hetzelfde."

Toch komt er veel goeds aan, verzekert Strootman. "Sinds de winteronderbreking train ik met meer vertrouwen. Ik voel me fysiek steeds sterker worden om kom terug op 100 procent. Ik ben er nog niet, maar ik ben aan het terugkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen