Huurling Djuricic gaat voor tweede kans bij Mainz

8 januari 2015, 18:07

Filip Djuricic heeft nog niet kunnen voldoen aan de verwachtingen die men bij FSV Mainz 05 had. De Bundesliga-club huurt de creatieve middenvelder dit seizoen van Benfica, maar heeft nog niet veel aan de oud-speler van sc Heerenveen gehad. Er was zelfs even sprake van een voortijdige beëindiging van de huurperiode, maar de Serviër gaat voor zijn tweede kans.

Vlak voor de kerstperiode vertelde Mainz-coach Christian Heidel aan de 22-jarige Djuricic dat het een lastig verhaal voor hem zou worden. Toch plaatst de kritische coach geen vraagtekens bij het potentieel van de middenvelder. "Hij is een schitterende voetballer en een modelprof", zegt de trainer in Kicker. Heidel weet echter waar het aan schort bij Djuricic. "Het gedrag van hem na het verliezen van de bal."

De oud-speler van Heerenveen stond zes keer in de basis bij Mainz en kwam vijf maal als invaller binnen de lijnen. Als het aan Djuricic ligt, dan bewijst hij het tegendeel bij de Duitse club. Dat doet Heidel deugd. "Hij vertelde me dat hij alles begrijpt. Als hij het oppakt, dan zeg ik 'welkom'", aldus de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen