Rodgers wil verder: "Genoeg gezegd over Gerrard"

8 januari 2015, 19:25

Brendan Rodgers vindt dat er genoeg gezegd en geschreven is over het aanstaande vertrek van Steven Gerrard bij Liverpool. De Noord-Ierse manager wil dat de focus weer volledig op voetbal komt te liggen en stelt dat de gemoederen rond het 34-jarige clubicoon getemperd moeten worden.

De aanvoerder van Liverpool kondigde vorige week aan na het seizoen uit Engeland te zullen vertrekken. Hij gaat, na 25 jaar op Anfield Road actief te zijn geweest, aan de slag bij Los Angeles Galaxy. "Alles wat er over gezegd diende te worden, is inmiddels wel gezegd", zegt Rodgers over de situatie. Gerrard heeft toegegeven dat hij bij Liverpool zou hebben bijgetekend, als de club hem afgelopen zomer een nieuwe aanbieding had gedaan.

"Hij concentreert zich ook alweer alleen maar op het voetbal", zegt Rodgers over zijn captain. "Het is duidelijk waar hij heen gaat, dus alle nodige informatie is naar buiten gebracht. De historie heeft uitgewezen dat grote spelers ook moeten doorgaan. Het vertrek van Gerrard is een mogelijkheid voor andere spelers om op te staan", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen