Castaignos: "Hoop dat ik klaar ben voor Feyenoord-uit"

8 januari 2015, 19:22

Na de winteronderbreking staan alle spelers te popelen om aan de tweede seizoenshelft te beginnen, maar Luc Castaignos is misschien nog wel gretiger dan de rest van de spelers. De spits van FC Twente moest zich tijdens de laatste wedstrijden van 2014 verbijten op de tribune, vanwege een operatieve ingreep aan zijn oog. Hij kan derhalve niet wachten tot de competitie hervat wordt.

Castaignos is inmiddels volledig hersteld en traint alweer volledig met de groep mee. "Het is fijn om weer alles te kunnen doen", zegt hij op de officiële website van zijn werkgever. "Het zicht is bijna weer optimaal. Ik heb woensdag tijdens de training ook direct in de partijen meegedaan. Dat is leuker dan alleen rondjes lopen en tijdens de trainingen uit de duels te blijven. Het is een goed begin van het nieuwe jaar", glimlacht de spits.

Als het aan Castaignos ligt, dan maakt hij op zondag 18 januari alweer zijn opwachting voor de Tukkers, in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. "Dit weekend zal ik minuten gaan maken in een van de oefenduels en daarna zien we wel verder. Ik hoop dat ik dan klaar ben voor de wedstrijd tegen Feyenoord. In de periode rond de Kerst heb ik veel voor mezelf getraind, je wilt ook geen achterstand hebben op de groep. Conditioneel sta ik er goed op, het is nu belangrijk weer in het ritme te komen en dan kan alleen door speelminuten te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen