Valdés reserve achter De Gea: "De beste ter wereld"

8 januari 2015, 21:07

Manchester United heeft Víctor Valdés vandaag (donderdag) officieel als nieuwe aanwinst gepresenteerd. Hoewel de Spanjaard bekend staat als een uitstekende doelman, is zijn rol op Old Trafford duidelijk. Hij is tweede doelman, achter eerste keus David de Gea. De oud-keeper van FC Barcelona is lovend over zijn landgenoot.

"Op het moment is David de beste keeper ter wereld", sprak de 32-jarige Valdés tijdens zijn presentatie in Manchester. Hij traint sinds oktober al mee met de Engelse topclub en is in de tussentijd onder de indruk geraakt van De Gea. "Hij laat keer op keer zien dat hij van heel hoog niveau is. Hij kan terugkijken op een geweldig jaar, dat is mooi", aldus de 20-voudig international.

Valdés schikt zich dus in een rol achter De Gea, als tweede doelman. Hij wil zijn landgenoot en de rest van het team helpen. "Daarvoor ben ik hier", zegt de aanwinst. "Ik ben onderdeel van het team en zal geen probleem vormen. Ik wil iedereen altijd helpen, zoals ik altijd al heb gedaan in mijn carrière."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen