Koeman: "Wijntje met Van Gaal? Dat is aan hem"

9 januari 2015, 10:52

In de Engelse Premier League staan komende zondag weer twee oude bekenden tegenover elkaar: Ronald Koeman gaat met 'zijn' Southampton op bezoek bij Manchester United, de ploeg van coach Louis van Gaal. En hoewel de relatie tussen beide trainers in het verleden niet altijd even goed was, kijkt Koeman uit naar de wedstrijd op Old Trafford. Een drankje met zijn landgenoot slaat hij, op voorhand, zeker niet af.

"Dat is aan hem", antwoordt Koeman bij Helden Online op de vraag of hij zondagmiddag, na de wedstrijd, een glas wijn gaat drinken met Van Gaal. "Wij moeten na de wedstrijd wel het vliegtuig halen. Als hij me uitnodigt, zal ik de uitnodiging aanvaarden. En dan drinken we dus samen dat glas wijn, ja. Hoop wel dat hij een goede fles schenkt. Maar daar reken ik dan wel op", laat de oud-speler van Ajax, PSV en Feyenoord weten.

Toch benadrukt Koeman dat het hem op Old Trafford vooral om de punten gaat. "Het is de nummer drie tegen vier, we staan maar een punt achter, het is ook voor ons op alle fronten een heel belangrijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen