Stegeman: "In staat zijn om negentig minuten te gaan"

9 januari 2015, 16:05

Door in de laatste vijf wedstrijden tien punten te pakken, ging Heracles Almelo op de veilige vijftiende plaats de winterstop van de Eredivisie in. Coach John Stegeman ziet desondanks nog ruimte voor verbetering bij zijn ploeg, die in de eerste zeven duels van het seizoen geen enkel punt pakte.

"Natuurlijk hebben we een belangrijke stap gezet richting handhaving. Maar ik ben zeker niet over alles tevreden", zegt Stegeman tegen RTV Oost. Conditioneel kan het bijvoorbeeld beter, vindt de oefenmeester. Daar wordt deze week tijdens het trainingskamp in Spanje dan ook aan gewerkt. "We moeten als topsporters in staat zijn om de volle negentig minuten te gaan, dus daarom is het deze week hard werken. Dat is niet altijd even leuk, maar ik ga ervan uit dat iedereen zich wil verbeteren."

Heracles heeft verder gewerkt aan de verdedigende organisatie binnen het elftal. Stegeman: "Er moet een goede onderlinge samenwerking zijn tussen de verdedigers en het middenveld. Als dat staat, is dat de basis voor punten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen