Koeman laat Elia wellicht direct in basis beginnen

9 januari 2015, 16:25

Ronald Koeman heeft Eljero Elia opgenomen in de selectie van Southampton voor de uitwedstrijd tegen Manchester United, komende zondag in de Premier League. De Nederlandse oefenmeester sluit niet uit dat de gehuurde aanvaller van Werder Bremen, die in de eerste duels van het nieuwe jaar nog niet speelgerechtigd was, meteen een basisplek krijgt.

"Hij ziet er goed uit", zegt Koeman op de clubwebsite over Elia. "Hij heeft veel ambitie om zijn kwaliteiten te laten zien. Hij behoort zeker tot de eerste achttien voor zondag. Morgen (zaterdag, red.) beslissen we of hij in de basis zal starten of op de bank gaat beginnen. We weten dat hij lange tijd niet heeft gespeeld, maar om weer in het ritme te komen, moet je minuten maken en die zullen wij hem geven." Koeman verwacht ook te kunnen beschikken over Nathaniel Clyne. Hij is hersteld van een blessure, Sadio Mané is nog niet inzetbaar.

Koeman heeft vertrouwen in het duel met Manchester United. Vorige maand werd er nog met 1-2 verloren van de equipe van Louis van Gaal. "Het ging toen mis door onze eigen fouten", weet Koeman nog. "Ik denk dat wij het hen moeilijk kunnen maken en hen kunnen verslaan. Maar als je hun laatste weken analyseert, dan constateer je dat ze zijn gegroeid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen