PEC Zwolle en Jans willen met elkaar verder

9 januari 2015, 17:11

Ron Jans is waarschijnlijk ook na de zomer trainer van PEC Zwolle. De oefenmeester heeft tijdens het trainingskamp in Zuid-Afrika met de clubleiding om de tafel gezeten en daarbij hebben beide partijen de intentie uitgesproken om met elkaar verder te gaan.

"De komende weken worden de afspraken verder concreet gemaakt. Dit houdt in dat PEC Zwolle en Jans er op vertrouwen, de zo succesvolle samenwerking het komende seizoen te continueren", klinkt het op de officiële website van PEC Zwolle. "PEC Zwolle wil de komende seizoenen doorgroeien naar een positie als stabiele middenmoter in de Eredivisie. De club richt de pijlen daarmee op een structurele plaats tussen plek acht en twaalf op de ranglijst. Om dit te realiseren dienen er zowel op financieel, organisatorisch als technisch vlak stappen gezet te worden."

Jans is bezig aan zijn tweede seizoen bij PEC Zwolle. De samenwerking verloopt tot dusver zeer succesvol. Onder zijn leiding veroverden de Blauwvingers in 2014 de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal. Bij het ingaan van de winterstop van de lopende competitie is PEC Zwolle 'best of the rest'. Het staat vierde, achter de traditionele top-drie: PSV, Ajax en Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen