Kazim: "Cillessen begon ook al bijdehand te doen"

10 januari 2015, 10:23

Colin Kazim-Richards laat niet met zich sollen, dat is al duidelijk geworden in de vijf maanden dat de aanvaller in Nederland voetbalt. Meerdere keren dit seizoen ontstond er een opstootje op het veld, met de Turkse spits van Feyenoord als middelpunt. In een interview met AD Sportwereld geeft hij tekst en uitleg.

Zelfs in een oefenpotje tegen FC Emmen, vorige week, botste Kazim met een tegenstander. Het betrof Marko Meerits, de keeper van de Drentse club. "Die keeper deed zelf vreemd", vindt Kazim. "Ik legde de bal neer voor de strafschop en hij begon plotseling allemaal onzin uit te kramen. Dat ik er helemaal niks van kon en dat hij die bal wel even zou stoppen. Dus ik maakte die strafschop en toen liet ik hem gewoon weten wat ik eigenlijk van hem vond. 'Jij mag nu stoppen met praten'. Normaal doe ik dat niet, maar je moet mij niet in de maling nemen."

Eerder had Kazim ook aanvarinkjes met onder meer Excelsior-spelers Kevin van Diermen en Sander Fischer en AZ-doelman Esteban. Ook Jasper Cillessen, keeper van Ajax, ondervond dat Kazim geen allemansvriend is. "Cillessen van Ajax begon ook bijdehand te doen. Riep dingen als 'o, je bent niet snel genoeg'. Al dat gelul. En als ik dan de kleedkamer opzoek, willen ze opeens allemaal weer vrienden zijn. Er waren spelers die iets lelijks riepen over mijn moeder. Dan ga je een grens over", zegt hij over zijn moeizame relatie met tegenstanders.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen