Memphis bezorgt PSV oefenzege op Celtic

10 januari 2015, 15:22

Op trainingskamp in Gran Canaria heeft PSV een oefenzege met enig prestige behaald. In Maspalomas won de koploper van de Eredivisie met 1-0 van Celtic, de nummer één van de Schotse Premier League.

Memphis Depay was de matchwinner voor PSV in het oefenpotje. De aanvaller was één van de weinige vaste basiskrachten die aan de aftrap verscheen en schoot na een half uur raak, op aangeven van Florian Jozefzoon. Daarmee zat het werk erop voor Memphis, de international werd na rust vervangen door Jetro Willems.

Naast Willems viel in de tweede helft ook Oscar Hiljemark in bij PSV. De Zweed kwam twintig minuten voor tijd in de ploeg voor Andrés Guardado en maakte hiermee zijn rentree na maandenlang blessureleed.

Doelman Jeroen Zoet, die deze week met een handblessure kampte, bleef aan de kant tegen Celtic. Zijn plek onder de lat werd ingenomen door Remko Pasveer. Op het middenveld speelde A-junior Kenneth Paal.

Opstelling PSV tegen Celtic (1-0): Pasveer, Brenet, Koch, Isimat, Ritzmaier, Guardado (71' Hiljemark), Paal, Vloet, Jozefzoon, Locadia, Memphis (46' Willems)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen