Sparta vernedert Go Ahead, Utrecht verliest, Willem II gelijk

10 januari 2015, 17:11

In aanloop naar de tweede seizoenshelft in de Eredivisie heeft Go Ahead Eagles een flinke tik te verwerken gekregen. In een oefenwedstrijd in Portugal verloor de ploeg van trainer Foeke Booy met maar liefst 5-1 van Sparta, dat een niveau lager speelt. Sjoerd Overgoor maakte het enige doelpunt.

Overgoor scoorde op een moment dat de wedstrijd al lang beslist was, Go Ahead Eagles keek toen al tegen een 4-0 achterstand aan. Halverwege was het al 3-0, door doelpunten van Johan Voskamp, Paul Gladon en Thomas Verhaar. Nadat Verhaar zijn tweede treffer van de middag gemaakt had, deed Overgoor iets terug namens de ploeg uit Deventer. Het slotakkoord was vervolgens weer voor Sparta, Daniël Breedijk maakte de 5-1.

Bij Sparta, dat sinds kort onder leiding staat van Alex Pastoor, deed Yalany Baio mee. De 20-jarige verdedigende middenvelder, afkomstig uit de jeugd van Liverpool, is op proef bij de Rotterdammers.

Ook FC Utrecht ging onderuit. De ploeg uit de Domstad boog met 0-1 voor AA Gent, dat vrijdag al te sterk was geweest voor FC Groningen (0-2). Het enige doelpunt viel al in de zesde minuut, door toedoen van Laurent Depoitre. In de slotfase was FC Utrecht wel dicht bij de gelijkmaker; Timo Letschert raakte de lat.

Een dag na de 4-2 nederlaag tegen FC Volendam speelde Willem II in Belek met 1-1 gelijk tegen de Belgische eersteklasser Charleroi. Bij rust keken de Tilburgers tegen een 0-1 achterstand aan, Robert Braber maakte in de zeventigste minuut gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen