"Swansea en Manchester City praten nog over Bony"

10 januari 2015, 21:04

De gesprekken tussen Swansea City en Manchester City over een winterse transfer van Wilfried Bony naar de regerend kampioen van Engeland zijn nog steeds gaande. Dat heeft Swansea-manager Garry Monk zaterdag bevestigd na het 1-1 gelijkspel van zijn elftal tegen West Ham United.

Bony maakte voor het duel met West Ham geen deel uit van de selectie van Swansea City. De aanvaller, die in de zomer van 2013 voor ongeveer vijftien miljoen euro werd overgenomen van Vitesse, is met Ivoorkust op pad voor de Afrika Cup. "De onderhandelingen zijn nog steeds gaande", zei Monk tegen Sky Sports. "Volgens mij is de situatie nog hetzelfde als aan het begin van deze week. De twee clubs zijn in gesprek en proberen een akkoord te bereiken."

Bony zou een gelimiteerde transfersom van 38 miljoen euro in zijn contract bij Swansea City hebben staan. Als het aan Monk ligt, komt er snel duidelijkheid. "Welke kant het ook op gaat, ik heb liever vroeg dan laat duidelijkheid. Dat is immers het beste voor alle partijen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen