Pastoor wil proefspeler Baio behouden voor Sparta

10 januari 2015, 21:24

Wat Sparta-trainer Alex Pastoor betreft, krijgt Yalany Baio een contract voor de tweede helft van het seizoen. De defensieve middenvelder is sinds deze week op proef bij de Rotterdamse Jupiler League-club en heeft daarbij een goede indruk gemaakt op de technische staf.

"Gezien de manier waarop we onze dingen willen aanpakken zou hij een welkome schakel zijn", zegt Pastoor tegen RTV Rijnmond. "Ik weet dat beide partijen graag met elkaar verder willen. Er zal op korte termijn contact zijn tussen Leo Beenhakker en de zaakwaarnemer van Baio." Baio stond tot voor kort onder contract bij Liverpool, maar is nu transfervrij. Daardoor is hij ook interessant voor andere clubs, wat het er niet eenvoudiger op maakt voor Sparta.

Baio deed zaterdag mee in de oefenwedstrijd van Sparta tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers tikten de Eredivisieclub met 5-1 van de mat. Dat stemt Pastoor vanzelfsprekend tevreden. "De uitslag zegt niet alles, maar we hebben goed en degelijk gespeeld en dat is een prettig gevoel. We maken behoorlijke stappen", besluit de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen