ADO vol verbazing: "Geen vreemde dingen gezien"

Ger
12 januari 2015, 11:35

ADO Den Haag is verrast over de berichtgeving dat er mogelijk sprake is geweest van omkoping bij een oefenduel vorig week in Spanje. Het ICCS, het International Centre for Sport Security, blijkt de wedstrijd tegen de Albanese kampioen Skenderbeu Korce als verdacht te beschouwen.

ADO won tijdens het trainingskamp in Spanje met 2-0, dankzij twee goals in het laatste kwartier. De Volkskrant liet daarop een voormalig gokexpert van de UEFA naar de bewegingen op de gokmarkt kijken. "De weddenschappen verliepen tot de rust volgens normale patronen, daarna zie je dat er plotseling veel wordt ingezet op doelpunten van de Nederlanders. Dit is absoluut een verdachte wedstrijd."

"We zijn echt vol verbazing", aldus de zegsvrouw van ADO tegen het ANP. "We hebben geen vreemde dingen gezien en er zijn geen gekke doelpunten gevallen. Het is echt heel raar dat er nu wordt gesproken van een verdacht duel."

Ook bij een oefenduel van Heerenveen is mogelijk sprake van matchfixing. Die club zet op papier wat er volgens hen is voorgevallen tijdens de wedstrijd tegen Standard Luik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen