Schaars: "Twee weken er helemaal doorheen gezeten"

Ger
12 januari 2015, 13:46

Stijn Schaars onderging vorig jaar mei een operatie aan zijn linkerknie. In november keerde de middenvelder van PSV terug op het veld, maar tijdens de warming-up van een duel met de beloften ging het opnieuw mis. Schaars moest weer onder het mes en heeft voorlopig zijn rentree nog niet in zicht.

"Het is nu drie weken na mijn meniscusoperatie en het voelt allemaal heel goed", zegt Schaars tegenover de NOS. "Tegenslagen horen erbij. Ik zit inmiddels twaalf, dertien jaar in het voetbalvak en je weet: het is gewoon roofbouw, je bent een keer aan de beurt. Dat vind ik ook niet zo erg. Alleen, als je weer fit bent en je krijgt dan wéér een teleurstelling... Dat is wel heel erg zwaar. Ik heb er toen ook wel even twee weken helemaal doorheen gezeten."

Bang voor de toegenomen concurrentie bij PSV is Schaars niet. "Concurrentie is goed. Ik heb liever heel veel concurrentie dan een team dat nergens om kan spelen. En wij kunnen nu ergens om spelen. Daarom ben ik ook naar PSV gekomen, ik wil graag kampioen worden met PSV. En ik denk dat we nu een selectie hebben die daartoe in staat is. Dat maakt voor mij de uitdaging des te groter om zo snel mogelijk weer aan te haken bij de groep."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen