Messi voedt geruchten: "Weet niet waar ik straks speel"

12 januari 2015, 17:31

Mocht er de komende dagen weer volop geschreven en gesproken worden over de toekomst van Lionel Messi, dan is hij daar zelf ook debet aan. De Argentijnse aanvaller kon maandag op een persconferentie voor het jaarlijkse FIFA-gala in Zürich geen helder antwoord geven op de vraag of hij volgend seizoen nog steeds het shirt van FC Barcelona draagt.

"Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren, of ik terugkeer bij Newell's Old Boys. Ik weet niet waar ik volgend seizoen speel", zei Messi. Hij begon zijn carrière in eigen land bij Newell's Old Boys. "ik heb altijd gezegd dat ik mijn loopbaan wil afsluiten bij Barcelona om daarna terug te keren bij Newell's Old Boys, maar niemand kan voorspellen hoe de toekomst eruit ziet. Zeker niet wat betreft de voetballerij, waar zoveel zaken van de één op de andere dag kunnen veranderen."

Messi zou het niet meer naar zijn zin hebben bij Barcelona. Naar verluidt botert het niet tussen hem en coach Luis Enrique. Eerder op de dag sprak hij alle geruchten nog tegen. "Ik wil helemaal niet ergens anders heen. Het zijn allemaal leugens", mopperde hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen