Maaskant: "Fernandez voor fatsoenlijk bedrag binnengehaald"

12 januari 2015, 22:46

Officieel is het nog niet, maar NAC Breda-coach Robert Maaskant gaat ervan uit dat hij in de tweede seizoenshelft de beschikking heeft over Guyon Fernandez. De Bredase club meldde eerder op de dag al dat de 28-jarige aanvaller gaat meetrainen met de selectie, 'terwijl op de burelen de laatste plooien worden gladgestreken wat betreft een contract'.

NAC heeft het niet alleen sportief, maar ook financieel lastig. "Maar we hebben niet de hoofdprijs voor hem betaald", reageert Maaskant desgevraagd bij Omroep Brabant. "Ik vind zelfs dat we hem voor een heel fatsoenlijk bedrag binnengehaald. Het is sympathiek van Fernandez dat hij voor deze bedragen wil tekenen. Voor een scorende spits betaal je ietsje meer, maar het is absoluut binnen de perken."

"Het gekke is dat hij een jongen is die niet alleen voor financiën kiest", vervolgt Maaskant. "Hij heeft een paar heel grote aanbiedingen laten lopen. Hij kon ook naar andere Eredivisieclubs. Ik heb hem nog wat foto's gestuurd van het stadion en het publiek. Dat helpt dan toch."

NAC moest wel geduld hebben voor de komst van Fernandez, maar Maaskant ontkracht eerdere berichten dat de oud-speler van onder meer Feyenoord en PEC Zwolle in eerste instantie geen interesse had in een avontuur in het Rat Verlegh Stadion. "Fernandez heeft nooit 'nee' gezegd tegen NAC. Ik heb hem een tijd gesproken en hem een deadline gesteld. Als hij niet voor NAC kiest, dan gaan wij verder kijken. Dat heeft hij geaccepteerd. Maar we hebben nooit tegen elkaar uitgesproken dat het een absolute 'nee' was. Altijd gezegd dat als de mogelijkheid er is dat we het rond willen krijgen. Dat is nu gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen