Lazio akkoord met Hoedt: "Nu nog rondkomen met AZ"

13 januari 2015, 08:15   Bijgewerkt: 13 januari 2015, 14:08

Men moet er niet raar van opkijken als Wesley Hoedt op korte termijn in het shirt van Lazio Roma speelt. De Italiaanse club heeft volgens haar technisch directeur Igli Tare een akkoord bereikt met de twintigjarige verdediger van AZ, die wegens contractperikelen al een tijdje in de clinch ligt met de Alkmaarse club.

"We moeten nog rondkomen met AZ. Als het deze transferperiode niet lukt, dan komt hij in de zomer", laat Tare optekenen in De Telegraaf. Zodoende lijkt de kans groot te zijn dat Hoedt ploeggenoot wordt van Stefan de Vrij en Edson Braafheid, die al in de Italiaanse hoofdstad op de loonlijst staan. Er zijn overigens meer kapers op de kust voor de jonge verdediger. Ipswich Town heeft belangstelling in hem getoond en ook clubs als FC Twente, Feyenoord en Ajax worden aan de AZ'er gelinkt.

Hoedt zal zijn aflopende verbintenis bij AZ in ieder geval niet verlengen. "Ik teken zeker niet bij. En de insteek is om in de winterstop weg te komen. Er is te veel gebeurd", aldus de dit seizoen doorgebroken verdediger. "Als het niet lukt met Lazio, dan sta ik open voor andere clubs. Ook Nederlandse. Welke? De namen zijn al genoemd."

Voetbal International stelt dat Lazio een bod van acht ton heeft neergelegd in Alkmaar. De Noord-Hollanders vinden dit echter niet genoeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen