Chinezen bieden nog te weinig voor De Leeuw

13 januari 2015, 10:03

Het lijkt er niet op dat Michael de Leeuw nog voor komende vrijdag, als FC Groningen de uitwedstrijd tegen Ajax speelt, zal verkassen naar de Jiangsu Guoxin-Sainty. De Chinese club bracht een bod uit op de 28-jarige aanvaller, maar deze moet volgens de Groningse club flink omhoog gaan om zaken te kunnen doen.

Als het aan de speler in kwestie ligt, dan wordt de transfer snel afgerond. "Michael wil graag een buitenlands avontuur maken", zegt technisch manager Peter Jeltema tegen Voetbal International. "Daarom hebben we de deur op een kier gezet. Maar tussen wat wij willen hebben en wat zij hebben geboden, zit nog een te groot verschil. Vervanging van een speler in de winterstop kost altijd geld en wij zullen echt een directe versterking moeten halen. Daarom moet het bod echt goed zijn als we willen meewerken."

Ondertussen klopten de Groningers opnieuw bij Almere City FC aan voor de felbegeerde spits Vincent Janssen. "Maar wij kregen van zijn club te horen dat hij in deze transferperiode absoluut niet weg mag", stelt Jeltema. De Leeuw is dit seizoen clubtopscorer van Groningen, hij maakte al negen doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen