Fraser: "Als je het zo bekijkt, zie je elke week rare dingen"

13 januari 2015, 10:20

Er zou een luchtje van matchfixing aan de oefenwedstrijd van ADO Den Haag tegen het Albanese KF Skenderbeu zitten en in het kader hiervan stelt de KNVB misschien een onderzoek in. Deze week hoopt de bond te kunnen beslissen of er een verder onderzoek naar het omstreden vriendschappelijke duel en de wedstrijd van sc Heerenveen tegen Standard Luik nodig is. Is dit het geval, dan ontfermt de UEFA zich over het vervolgonderzoek.

Tijdens de oefenduels van de Nederlandse clubs was mogelijk sprake van manipulatie. Was dat het geval, dan was dat waarschijnlijk zonder medeweten van ADO en Heerenveen. Trainer Henk Fraser liet al weten dat hij vond dat de arbiter 'uitstekend' floot en stelt nu in het AD dat hij het allemaal wat vergezocht vindt. "Tijdens de wedstrijd is het geen seconde in mijn hoofd opgekomen dat er iets niet pluis was. Tja, als je het zo gaat bekijken, zie ik elke week wel rare dingen in de Eredivisie gebeuren."

De coach van ADO vond de 2-0 zege op de Albanese club een logisch gevolg van het spelbeeld. "Wij waren de bovenliggende partij. Onze doelpunten kwamen niet als een verrassing", aldus Fraser, die herhaalt dat hij de arbiter Antonio Luis Rodriquez goed vond fluiten. "Je hebt altijd 'irritatiemomentjes', maar hij floot prima."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen