CL-wedstrijden drie seizoenen langer bij Sport1 te zien

13 januari 2015, 12:16

De wedstrijden in de Champions League zijn de komende seizoenen ook rechtstreeks te volgen op Sport1. De betaalzender heeft zich voor drie extra jaren verzekerd van de uitzendrechten van het kampioenenbal. Dat heeft de zender via de officiële kanalen bevestigd.

De wedstrijden zullen rechtstreeks op televisie en internet worden uitgezonden en er zal vanuit de studio ook een live schakelprogramma worden georganiseerd. Alle hoogtepunten van meerdere wedstrijden op een speelavond komen daar op één kanaal voorbij. Naast de CL zendt Sport1 ook de UEFA Supercup uit.

"De afgelopen jaren zijn de UEFA Champions League uitzendingen op Sport1 voor de voetballiefhebber uitgegroeid tot een begrip. Samen met de Primera División en de Formule 1 wordt de UEFA Champions League door onze abonnees het meest gewaardeerd", stelt Will Moerer, Vice-President van Sport1. "Naast het schakelprogramma zullen we per seizoen ruim 90 wedstrijden live uitzenden, waaronder dus ook die van de Nederlandse clubs die aan de UEFA Champions League deelnemen."

De duels in de Champions League zijn vanaf komend seizoen ook bij SBS te zien.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen