NAC-spits Fernandez hoopt in zomer alsnog op buitenland

13 januari 2015, 14:37

Na zijn vertrek bij PEC Zwolle, afgelopen zomer, hoopte Guyon Fernandez op een avontuur in het buitenland. Dat kwam er niet en bij NAC Breda keert de spits deze maand terug in de Eredivisie. Hij is blij met de kans om aan de slag te gaan in het Rat Verlegh Stadion, zegt hij in gesprek met BN De Stem.

"Het is goed voor mij en goed voor NAC. Na dit seizoen hoop ik alsnog naar het buitenland te kunnen gaan", zegt de 28-jarige oud-spits van Feyenoord. Fernandez kan komend weekend al debuteren voor NAC Breda, uitgerekend tegen zijn oude club PEC Zwolle. In Brabant wordt veel van hem verwacht, maar dat vindt Fernandez niet erg. "Ik ben wel wat gewend en die druk leg ik mezelf ook op. We gaan er alles aan doen om NAC in de eredivisie te houden. Dat moet lukken, want ik ben van mening dat de club te laag op de ranglijst staat."

De spits benadrukt dat de samenwerking met NAC Breda tijdelijk is. Hij heeft voor een half jaar getekend en wil daarna weer vertrekken. "Na mijn jaar bij Zwolle en het winnen van de beker, wilde ik iets anders. Ik had het na al die jaren wel gezien in de Eredivisie. Ik was toe aan verandering. Door omstandigheden is het daar niet van gekomen. NAC is een prima oplossing voor de komende maanden. Daarna kijk ik weer verder."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen