Feyenoord laat reserve Te Vrede niet zomaar gaan

14 januari 2015, 09:18

Waar ligt de toekomst van Mitchell Te Vrede? Dat is een vraag die al een tijdje rondzingt in De Kuip. De spits van Feyenoord moet zich schikken in een reserverol en meerdere eredivisieclubs hengelen volgens De Telegraaf naar zijn diensten. Er is nog geen officieel bod op hem uitgebracht. Mocht dit gebeuren, dan moet het bod meer dan een miljoen euro zijn. In dat geval is de Rotterdamse club bereid om een vertrek van hem te overwegen.

"Ik wil graag spelen, het liefst bij Feyenoord, maar anders bij een andere club", liet Te Vrede optekenen in het Algemeen Dagblad. "Ik mag niet worden verhuurd, wel verkocht", zegt hij. De spits heeft een contract tot medio 2016 bij Feyenoord en hoeft niet per se weg van de club. "In principe liever niet, maar als er een bedrag op tafel komt waar wij mee kunnen leven, is er wel een mogelijkheid", erkent technisch directeur Martin van Geel.

Het is ook afhankelijk van eventuele alternatieven. Feyenoord is bezig met de komst van Mike Havenaar, die trainer Fred Rutten nog kent van zijn tijd bij Vitesse. "We moeten twee centrumspitsen hebben, dus als hij gaat, moet er een vervanger kunnen worden gehaald", aldus Van Geel. Havenaar is transfervrij, omdat zijn verbintenis bij Cordoba werd ontbonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen