Wolfsburg probeert nieuws te verwerken: "Verdomd zwaar"

14 januari 2015, 12:15

Ondanks het overlijden van Junior Malanda ging VfL Wolfsburg op trainingskamp, omdat 'hij het zo gewild zou hebben'. In Zuid-Afrika bereiden de spelers van de Duitse club zich voor op de tweede seizoenshelft. De gedachten gaan wel continu naar Malanda uit. "Dit is verdomd zwaar", zegt aanvaller Ivica Olic.

"Het is zeer moeilijk voor ons om de juiste woorden te vinden. Mijn gedachten zijn bij de familie", sprak de Kroaat volgens Sporza over de Belg, die afgelopen zondag op twintigjarige leeftijd om het leven kwam na een auto-ongeluk. "Voor ons is het een zeer moeilijk situatie, waar we als ploeg mee proberen om te gaan. We proberen ons te concentreren op onze baan, maar makkelijk is dat niet. Het is verdomd zwaar om het nieuws te verwerken. Persoonlijk lukt het me nog niet."

Het is gewoon niet te bevatten, vindt Olic. "Ik wil nog steeds geloven dat hij morgen weer met ons voetbalt. Het is een zeer moeilijke situatie voor mezelf en voor de ploeg. We zullen tijd nodig hebben. Op het oefenterrein proberen we onze zinnen te verzetten. We moeten verder, hoe zwaar dat ook is. Over twee weken begint de Bundesliga weer. Daar moeten we ons nu op voorbereiden."

Wolfsburg opent de tweede seizoenshelft met de kraker tegen Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen