Hiljemark: "Ik kom terug met een paar procentjes extra"

14 januari 2015, 23:41

Oscar Hiljemark sloot afgelopen week eerder dan verwacht weer aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. De middenvelder van PSV stond al sinds eind september aan de kant door een heupblessure, maar lijkt zondag tegen Vitesse zijn rentree te kunnen maken.

Na zijn operatie kreeg hij te horen dat hij vier maanden aan de kant zou staan. "De revalidatieperiode was korter dan verwacht, ik ben weer helemaal honderd procent en terug bij het team. We hadden niet gedacht dat ik elke training voluit zou kunnen meedoen met de groep. Maar zolang het zo goed blijft gaan, ga ik geen gas terugnemen en blijf ik gewoon zo doorgaan", aldus Hiljemark op de clubwebsite van PSV.

"Het voelde al vanaf het eerste moment vrij goed. Het was net alsof ik een paar nieuwe heupen had. Het was wat anders dan normaal. Soms miste ik zelfs de bal, omdat ik allemaal nieuwe dingen kon met deze heupen. Dat duurde maar een paar dagen, daarna ging het redelijk snel. Zodra ik bij de groep zat, kwam ik weer terug in mijn ritme. En nu gaat het eigenlijk erg goed."

Hiljemark speelde dit seizoen negen wedstrijden voor PSV, waarvan drie als invaller. "Ik kom terug als de speler die ik al was, hopelijk met een paar procentjes extra, zowel in fysiek als technisch opzicht. Ik kijk ernaar uit om weer wedstrijden te spelen, hopelijk gaat dat moment gauw komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen