Clubleiding Willem II steggelt met spelers over premie

14 januari 2015, 23:51

Het is hommeles bij Willem II. De spelers van de club uit Tilburg weigeren de nieuwjaarsreceptie van woensdag in het Koning Willem II Stadion bij te wonen omdat zij nog altijd geen akkoord bereikten met de clubleiding over een premie als de Tricolores zich handhaven in de Eredivisie.

"Laat ik vooropstellen dat we de club absoluut niet onder druk willen zetten, we weten dat het geld niet in overvloed is bij Willem II, alleen willen we wel zekerheid over een premie bij handhaving. En die is er nog niet", aldus aanvoerder Jordens Peters woensdag tegen Voetbal International.

De directie van Willem II wil de spelers alleen een premie betalen als Willem II als veertiende of hoger eindigt. "Dat vinden wij niet terecht. Wij vinden dat een club die gepromoveerd is uit de Eerste Divisie, een knappe prestatie levert wanneer ze in de Eredivisie blijft. Te meer omdat wij ook geen extra geld voor wedstrijdpunten krijgen. Dat we de nieuwjaarsreceptie aan ons voorbij laten gaan is daar het gevolg van. We hopen dat we er samen uitkomen. Want nogmaals: we begrijpen de situatie van Willem II. Maar we hopen dat zij ons ook begrijpen."

Willem II hervat de competitie zondag met een thuisduel tegen Go Ahead Eagles.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen