Villarreal bekert verder; Bilbao zwijnt op eigen veld

14 januari 2015, 23:53

Villarreal heeft zich woensdag geplaatst voor de kwartfinales van de Copa del Rey. Op bezoek bij Real Sociedad speelde het met 2-2 gelijk. De heenwedstrijd eindigde eerder in een 1-0 zege.

Villarreal kwam twee keer op voorsprong, maar net zo vaak kwam Sociedad weer langszij. Gerard zette de bezoekers na een half uur op voorsprong, waarna Carlos Vela vlak voor rust gelijk maakte. Via Giovani Dos Santos kwam de thuisclub twintig minuten voor tijd weer voor, maar twee minuten later was het door Esteban Granero weer gelijk. Villarreal eindigde de wedstrijd met tien man nadat Mateo Musacchio tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart incasseerde.

Celta de Vigo zorgde in Bilbao bijna voor een verrassing. Het versloeg Athletic met 2-0, maar dat was net niet genoeg na de 2-4-nederlaag in eigen huis vorige week. Xabier Etxeita maakte kort na rust een eigen doelpunt en Fabián Orellana schoot na een uur een strafschop raak.

Getafe versloeg op eigen veld Almería met 1-0 door een doelpunt van Elvaro Vázquez een kwartier voor tijd. Dat was voldoende na de 1-1 van vorige week in Andalusië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen