FC Groningen wil door met Vd Looi: "Leuk om te horen"

15 januari 2015, 08:27

De kans is groot dat Erwin van de Looi ook volgend seizoen hoofdcoach van FC Groningen is. De clubleiding gaat op korte termijn rond de tafel met de trainer, met als insteek een langere samenwerking. De directie gaat er vanuit dat deze gesprekken 'niet zo spannend' worden en dat beide partijen tot een akkoord komen, meldt De Telegraaf. Van de Looi reageert opgetogen op de naderende contractverlenging.

"Het is leuk en goed om te horen dat de club tevreden is met hoe wij werken als staf. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, het gevoel is goed. Ik ben volop in ontwikkeling als trainer, zoals de club óók volop in ontwikkeling is. Dat vind ik erg belangrijk", aldus de 42-jarige hoofdcoach van de nummer acht van de Eredivisie.

Van de Looi is hoofdcoach sinds de zomer van 2013, hij volgde destijds Robert Maaskant op. Onder zijn leiding wist de club zich vorig seizoen via de play-offs te plaatsen voor de voorronde van de Europa League. Naast Van de Looi kunnen ook zijn assistenten Dick Lukkien, Sierd van der Berg en Marcel Groninger bijtekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen