"Iedereen in de kleedkamer was Slory na tien dagen zat"

15 januari 2015, 08:15

Dat Andwele Slory door zijn dienstverband bij FC Dordrecht ineens weer in de schijnwerpers staat, heeft ook nadelen voor de voormalig Oranje-international. In De Telegraaf doet de Bulgaarse voetbalmakelaar Nikolai Zheinov een boekje open over het zeer korte avontuur van Slory bij Levski Sofia.

Bij Levski zou Slory in maffiakringen hebben verkeerd, iets dat Zheinov ontkent. Hij overweegt om de aanvaller aan te klagen wegens smaad en stelt dat Slory zichzelf onmogelijk maakte in Bulgarije. "Hij loog over zijn fitheid, omdat hij een blessure verborgen hield toen hij arriveerde. Hij had twee maanden nodig om hier te herstellen. Na tien dagen was bovendien iedere speler in de kleedkamer hem al zat", stelt de oud-zaakwaarnemer.

"Ik heb geen goed woord meer voor hem over", vervolgt de woedende Bulgaar. "Hij wilde hier snel weer weg omdat hij niet kon wennen en omdat hij een keer reserve moest zijn. Hij belde me op en zei dat hij van zijn contract af wilde. Dat regelde ik met de club. Vervolgens klaagde hij dat hij geen geld ter compensatie kreeg. Wie wilde er nu weg? Maar een aantal van zijn uitlatingen zorgt ervoor dat ik hem nu voor de rechter sleep."

Niet alleen in Bulgarije, ook in België heeft Slory weinig vrienden gemaakt. De oud-speler van Feyenoord tekende onlangs een contract bij KV Kortrijk, maar besloot vervolgens toch naar Dordrecht te gaan. "Na 10 december hebben we Slory niet meer gezien", bromt voorzitter Marcel Hendrikx van de Belgische club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen