Willem II-directeur verwijst selectie naar arbitragecommissie

15 januari 2015, 12:58

De kans is groot dat het conflict tussen de spelers en de directie van Willem II over de premie voor handhaving gaat leiden tot een arbitragezaak. Directeur Berry van Gool laat in het Brabants Dagblad weten dat hij geen water bij de wijn kan en wil doen, omdat hij binnen het gestelde budget wil blijven.

Willem II wil de spelersgroep alleen extra betalen als minimaal de veertiende plaats behaald wordt, terwijl de spelers van mening zijn dat iedere vorm van handhaving in de Eredivisie tot een beloning zou moeten leiden. Als gevolg van dit conflict kwamen de voetballers niet opdagen bij de nieuwjaarsreceptie van de Tricolores.

Volgens directeur Van Gool is de situatie eenvoudig: als hij instemt met de wensen van de spelers, wordt het begrote bedrag voor spelerskosten overschreden. "Daar ga ik niet mijn handtekening onder zetten", zegt hij om die reden. De beleidsmaker adviseert de spelers om naar de arbitragecommissie van de KNVB te stappen, iets dat tot op heden niet gebeurd is. "Die neemt dan een beslissing en die zullen wij respecteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen