De Leeuw is erbij tegen Ajax: "Wil vlammen in ArenA"

15 januari 2015, 15:14

Michael de Leeuw doet vrijdagavond gewoon mee in de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen Ajax. De aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Chinese Jiangsu Sainty en ontbrak om die reden vorige week in een oefenduel met AA Gent, maar doet in de ArenA weer mee.

"Het is logisch dat er toen voor werd gekozen om mij niet te laten spelen", zegt De Leeuw op de clubsite over het feit dat hij tegen AA Gent aan de kant gehouden werd. "Ik denk dat de trainer me in bescherming wilde nemen, want het hield me op dat moment toch wel bezig. Daarbij kan het natuurlijk heel snel gaan in het voetbal. Dan is het begrijpelijk dat de technische staf een andere variant wilde testen in die oefenwedstrijd."

In Amsterdam wil De Leeuw weer spelen, benadrukt de clubtopscorer. "Zolang er niets rond is, is FC Groningen mijn club en zal ik me voor de volle honderd procent inzetten. Ik focus me op dit moment op FC Groningen en richt me volledig op de wedstrijd tegen Ajax. Ik wil net als de rest van het team vlammen in de ArenA."

Eerder dit seizoen won FC Groningen thuis met 2-0 van Ajax en De Leeuw hoopt in Amsterdam op een nieuwe stunt. "Natuurlijk is er een verschil tussen Ajax thuis en Ajax uit. Het wordt lastiger, maar we zijn zeker niet kansloos. We hebben in de vorige wedstrijd laten zien dat we het goed onder controle hadden en hebben daarbij op de juiste momenten gescoord. Ik zie niet in waarom dit morgenavond niet weer zou kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen