Torres helpt Atlético met twee treffers naar kwartfinale

Ger
15 januari 2015, 22:00

Atlético Madrid heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Copa del Rey. De ploeg van trainer Diego Simeone had aan een 2-2 gelijkspel meer dan voldoende om stadgenoot Real uit te schakelen. Bij Atlético blonk Fernando Torres uit met twee snelle treffers. De kampioen van Spanje had de thuiswedstrijd al met 2-0 gewonnen.

Atlético beleefde een droomstart in Estadio Santiago Bernabéu. Al in de eerste minuut schoot Torres de bal onberispelijk binnen op aangeven van Antoine Griezmann. Voor de 30-jarige spits was het zijn eerste treffer na zijn terugkeer bij Atlético. Het was bovendien zijn eerste doelpunt ooit in het stadion van aartsrivaal Real Madrid. De marge bleef niet lang op het bord staan. In de twintigste minuut kopte Sergio Ramos raak uit een vrije trap van Toni Kroos. Doelman Jan Oblak maakte daarbij geen beste indruk.

Bekerhouder Real kreeg in het vervolg van de eerste helft verschillende kansen om op voorsprong te komen, maar het net werd niet gevonden. Dat brak de thuisploeg direct na de hervatting lelijk op, toen Atlético de 1-2 maakte. Wederom was het Torres die razendsnel toesloeg. Hij kapte Pepe uit en schoof de bal via keeper Keylor Navas binnen. Daarmee stond Real opnieuw voor de loodzware klus om vier keer te scoren. Een dergelijk doelpuntfestijn bleef ook uit. Alleen kersvers Gouden Bal-winnaar Cristiano Ronaldo toonde zich nog trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen