Juventus maakt gehakt van Hellas Verona in Coppa Italia

Ger
15 januari 2015, 22:52   Bijgewerkt: 15 januari 2015, 23:02

Juventus heeft met groot gemak een plek bij de laatste acht in de Coppa Italia afgedwongen. De koploper van de Serie A haalde in eigen stadion uit tegen Hellas Verona: 6-1.

Juventus, dat niet eens met het sterkste elftal speelde, had de overwinning eigenlijk na de eerste helft al binnen. Sebastian Giovinco zette de Oude Dame na zes minuten op voorsprong, waarna Roberto Pereyra de tweede treffer voor zijn rekening nam. Vlak voor rust kwam Juventus al op 3-0. Giovinco was wederom de doelpuntenmaker.

Het laatste sprankje hoop bij Hellas Verona op een grandioze comeback verdween al snel na de hervatting toen Paul Pogba voor de 4-0 zorgde. Nene bracht de bezoekers nog wel op het scorebord, maar dat bleek slechts een doekje voor het bloeden. Door doelpunten van Alvaro Morata (strafschop) en invaller Kingsley Coman liep Juventus vervolgens uit naar een royale zege.

In de volgende ronde wacht Parma als tegenstander. AC Milan en Lazio schaarden zich eerder deze week al bij de laatste acht van het Italiaanse bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen