Barça met negen doelpunten verschil langs Elche

Ger
15 januari 2015, 23:58

FC Barcelona heeft zoals verwacht een plaatsbewijs voor de kwartfinales van de Copa del Rey afgedwongen. De Catalaanse grootmacht boekte op het veld van Elche CF een 0-4 overwinning. Het duel was na de eerdere 5-0 thuiszege al tot een formaliteit verworden.

Door de riante uitgangspositie kon trainer Luis Enrique in de return met een gerust hart een B-elftal binnen de lijnen sturen. Tegen Elche, dat in de Spaanse competitie op gelijke hoogte staat met hekkensluiter Granada, bleek Barcelona ook zonder grote sterren als Lionel Messi, Neymar en Andrés Iniesta ruim te kunnen winnen. De eerste drie doelpunten vielen bovendien al in de eerste helft. Jérémy Mathieu kon zich in de twintigste minuut als eerste laten bejubelen. Sergi Roberto en gelegenheidsaanvoerder Pedro (strafschop) waren vlak voor rust eveneens trefzeker. Adriano legde vlak voor tijd de eindscore vast.

Barça treft Altético Madrid in de kwartfinale van de Copa del Rey. De ploeg van trainer Diego Simeone schakelde eerder op de avond bekerhouder Real Madrid uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen