'Schietschijf' Slory schakelt Peter R. de Vries in

16 januari 2015, 08:05

Andwele Slory is verbolgen over de aantijgingen van zijn voormalig zaakwaarnemer Nikolai Zheinov. De Bulgaarse voetbalmakelaar deed donderdag in De Telegraaf een boekje open over het gedrag van de aanvaller bij Levski Sofia. Hij liet weten dat hij de aanvaller voor de rechter wilde slepen, wegens smaad. Slory zou zich namelijk op negatieve wijze hebben uitgelaten over zijn avontuur in Bulgarije.

Slory snapt daar helemaal niets van en heeft hulp ingeschakeld van PR Sportmanagement, het bureau van zaakwaarnemer en voormalig misdaadjournalist Peter R. de Vries. "Het is belachelijk wat Zheinov beweert. Hij kan dit totaal niet hard maken. Ik heb interviews gegeven en daarin heb ik dat juist tegengesproken in plaats van bevestigd. Wat hij nu doet, kan echt niet", reageert de aanvaller van FC Dordrecht in dezelfde krant.

"Ik zal de laatste zijn om te beweren dat ik alles goed heb gedaan in mijn leven, maar ik heb nu het gevoel dat ik voor sommige mensen ineens een schietschijf ben geworden waar ze al hun ongenoegen in kwijt kunnen", aldus de voormalig Oranje-international. "Ik ben vaak te goed van vertrouwen geweest. Een groot deel van de moeilijkheden die ik heb gehad, zijn veroorzaakt omdat ik anderen juist wilde helpen. Maar wat Zheinov beweert, is onzin en als hij die rechtszaak doorzet, zullen we dat aantonen ook. Het is nu mooi geweest."

Peter R. de Vries overweegt om nu, namens Slory, een klacht in te dienen. "Als er sprake is van smaad, heeft Zheinov die gepleegd. Ik onderzoek de opties om hier een klacht over in te dienen bij het Disciplinary Committee van de FIFA. Je kan als voetbalmakelaar niet zomaar een voormalige klant bij het oud vuil zetten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen