Nijholt tekent bij VVV Venlo: "We gaan knallen"

16 januari 2015, 12:09

Na een Russisch avontuur bij Amkar Perm keert Gianluca Nijholt terug op de Nederlandse velden. De oud-speler van FC Utrecht en Almere City FC heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij Jupiler League-club VVV Venlo. In het eerste half jaar gaat het om een verbintenis op amateurbasis.

Nijholt is blij met zijn dienstverband bij VVV en heeft zin om aan de slag te gaan, al is hij nog niet topfit. "Het zal een paar wedstrijden duren voordat ik op de honderd procent zit, maar we gaan knallen! Ik wil heel graag een meerwaarde zijn voor het team en samen naar de play-offs gaan", zegt hij op de clubwebsite.

Namens VVV Venlo reageert adviseur voetbalzaken Stan Valckx op de komst van de pas 24-jarige middenvelder. "Gianluca is een welkome creatieve aanvulling op ons middenveld. Hij is gebrand om te spelen en wil zich graag weer laten zien. We gaan met zijn vorige club Amkar Perm alles in het werk stellen om Gianluca voor de wedstrijd tegen Jong FC Twente speelgerechtigd te krijgen", aldus de voormalig Oranje-international.

VVV Venlo speelt maandagavond in Enschede de competitiewedstrijd tegen Jong FC Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen