Schreuder: "Twente gaat voor de winst bij Feyenoord"

Ger
16 januari 2015, 14:01   Bijgewerkt: 16 januari 2015, 18:49

FC Twente hervat de Eredivisie met een lastige uitwedstrijd. De Enschedese equipe gaat zondag op bezoek bij Feyenoord. Naar aanleiding van de eerste weken van het nieuwe jaar kijkt trainer Alfred Schreuder optimistisch uit naar het duel.

"We hebben goed kunnen trainen met de groep en dat is het belangrijkste. Wat we wilden, hebben we kunnen doen. Bovendien hebben veel spelers in de oefenwedstrijden negentig minuten gespeeld", zegt Schreuder op de website van FC Twente. "Luc Castaignos en Shadrach Eghan zijn sinds de eerste training van het nieuwe jaar weer bij de groep. Shadrach is nog niet zover, maar Luc heeft deze week in de oefenduels wedstrijdritme op kunnen doen en hij is zondag inzetbaar tegen Feyenoord."

Feyenoord bezet momenteel de derde plaats in de Eredivisie. FC Twente staat vijfde, met drie punten achterstand op de Rotterdammers. "Feyenoord heeft een heel goed middenveld met veel ervaring", zegt Schreuder. "Het is mooi de competitie te hervatten tegen een topteam als Feyenoord. Dat is direct een goed moment om te kijken waar je staat. We gaan voor de winst en dat moeten we zondag als team uitstralen. Zoals in elke wedstrijd moeten we lef tonen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen