Van den Brom: "Ik steek geen energie meer in Hoedt"

Ger
16 januari 2015, 14:16

Trainer John van den Brom zet Wesley Hoedt zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op de tribune. De verdediger gaf vlak voor de winterstop aan zijn aflopende contract in Alkmaar niet te willen verlengen. Een transfer naar Lazio lonkt al enige tijd.

"Ik reken tot het sluiten van deze transferperiode niet meer op Hoedt. Hij zit tegen Dordrecht op de tribune. Ja, ik baal dat hij wil vertrekken, maar het is zijn keuze. Dat moeten we accepteren, al is dat niet makkelijk", zegt Van den Brom op de website van AZ. "We zitten namelijk midden in een proces waar nu een bouwsteen uit wegvalt. Ik ga echter geen energie meer steken in mensen die weg willen. Wij moeten ook verder en AZ is meer dan Wesley."

Als Hoedt deze transferperiode vertrekt, heeft AZ nog maar de beschikking over drie spelers die op de twee centrale posities. "Dat willen we dan herstellen door een nieuwe speler aan te trekken, zodat we voor elke plek twee spelers hebben en weer in balans zijn", aldus Van den Brom.

Bij AZ zijn Markus Henriksen en Steven Berghuis weer helemaal fit. "Dat is voor onze selectie de grootste winst", stelt Van den Brom tevreden vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen