Fraser: "Qua strijd, beleving en focus voorop gaan"

16 januari 2015, 18:38

ADO Den Haag hervat de Eredivisie zaterdagavond met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Een bittere pil voor de Hagenaars is dat eredivisietopscorer Michiel Kramer vanwege een schorsing verstek moet laten gaan. Bovendien moet trainer Henk Fraser het misschien stellen zonder aanvoerder Roland Alberg.

Zonder Kramer en wellicht zonder Alberg wil Fraser de baas zijn in het eigen Kyocera Stadion. "We gaan proberen om het publiek achter ADO te krijgen door er vanaf het begin vol in te gaan. Wat mij betreft moet je dan niet alleen qua voetbal, maar ook qua strijd, beleving en focus voorop gaan in een wedstrijd. Bovendien staan we er helaas weer hetzelfde voor als vorig seizoen. Dat moeten we met z'n allen goed beseffen", stelt de coach van ADO in gesprek met Omroep West.

ADO staat maar liefst tien punten achter Cambuur, de opponent van zaterdag. Ondertussen wacht de Haagse club op Chinees geld. De overname van de Residentieclub lijkt wel snel in kannen en kruiken te zijn, waardoor er eventueel nog wat mogelijk wordt op de markt. "Ik heb al met mogelijke nieuwe spelers gesproken en we hebben een lijstje. Maar dat lijstje is al behoorlijk uitgedund omdat spelers ondertussen een andere keuze hebben gemaakt", aldus Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen