Elia wil prachtig debuut passend gevolg geven

16 januari 2015, 19:38

De eerste wedstrijd van Eljero Elia voor Southampton was een droomdebuut. Op het prachtige Old Trafford van Manchester United mocht de Nederlandse vleugelspeler van zijn coach Ronald Koeman in de basis starten. The Saints wisten met 0-1 te winnen in Manchester, waardoor Elia met recht kan spreken van een schitterend debuut. Hij wil dat deze 'absoluut perfecte start' wordt opgevolgd door drie punten tegen Newcastle United (zaterdag).

Na het succes tegen Man United reist Southampton dit weekend af naar St James' Park, voor het treffen met Newcastle. "Ik denk dat het hetzelfde wordt als tegen United, het is een lastige wedstrijd", zegt Elia over de krachtmeting met The Magpies. "Het is weer een uitwedstrijd. We moeten ons focussen, goed verdedigen en kansen creëren. Dan kunnen we drie punten pakken."

"Het debuut kon niet beter", aldus Elia, die naar eigen zeggen zeer fit is. "Ik had na de wedstrijd tegen United geen klachten. Ik heb veel gedaan om die wedstrijd zonder problemen te kunnen spelen. Ik wil altijd spelen en doe er alles aan om in het ritme te komen en belangrijk te worden", aldus de Nederlander, die in de winter werd overgenomen van Werder Bremen.

Southampton is alweer zeven wedstrijden ongeslagen en Elia hoopt dat de club dit kan vasthouden. "We moeten het ritme weer vinden en hopelijk resulteert dat in een goed resultaat tegen Newcastle", stelt de flankspeler, die zich thuis voelt bij zijn nieuwe club. "Het was het perfecte moment om bij Southampton te komen. De speelwijze past bij me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen