Antonia baalt van missers: "Sta hier met pijn in mijn hart"

16 januari 2015, 23:01

Dolgraag wilde Jarchinio Antonia vrijdag Ajax, zijn oude liefde, pijn doen. Hij kreeg er ruimschoots de kans voor, want de aanvaller van FC Groningen kreeg in de ArenA drie prima kansen. Niet één van deze kansen ging erin, waardoor Antonia met lege handen het stadion verliet.

Na afloop van het duel deed Antonia met een brok in zijn keel zijn verhaal. Hij wilde scoren, misschien te graag. "Ik kreeg drie opgelegde kansen. Daarvan moet er minimaal één tegen de touwen, zo simpel is het."

Vooral kans nummer drie, een kwartier voor tijd, had erin gemoeten. Antonia kwam alleen voor Jasper Cillessen te staan, maar schoot ver naast. "Wat er mis ging? Ik was te gehaast denk ik, had meer tijd dan ik dacht. Misschien wilde ik ook te graag scoren, te graag laten zien wat ik kan", zegt hij tegen onder meer FCUpdate.nl. De in Amsterdam geboren aanvaller, via ADO Den Haag en Go Ahead Eagles bij FC Groningen beland, heeft het moeilijk met zijn missers. "Ik sta hier met pijn in mijn hart", geeft hij met een klein stemmetje toe.

"Terug op het oude nest wilde ik het gewoon laten zien", vervolgt de 24-jarige aanvaller, die in de ArenA voor het eerst centraal voorin stond bij FC Groningen. "Maar op welke positie je ook staat, als je alleen voor de keeper komt moet de bal tegen de touwen. Ik heb verder prima gespeeld denk ik, het enige wat eraan ontbrak was een doelpunt. Dat geldt voor de hele ploeg, trouwens. We hebben keihard gewerkt voor een punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen