Zaakwaarnemer: "Mertens wil meer speeltijd hebben"

17 januari 2015, 00:12   Bijgewerkt: 16 januari 2015, 23:59

Het is nog maar de vraag waar de toekomst van Dries Mertens ligt. De vleugelaanvaller is dit seizoen geen vaste waarde bij Napoli en heeft volgens zijn zaakwaarnemer Søren Lerby behoefte aan meer speeltijd. 'Stap voor stap' gaat de Belgisch international met zijn management een besluit nemen over zijn toekomst.

Afgelopen zondag moest Mertens zich, in het mooie affiche tegen Juventus, wederom tevreden stellen met een plaats op de bank. "Ik was afgelopen week in Napels om te praten met de club", zegt Lerby, de zaakwaarnemer van Mertens. "Hij heeft veel kwaliteit en wil meer speeltijd hebben. Hij verwachtte een basisplaats tegen Juventus, maar kwam er bekaaid vanaf."

"We gaan zijn toekomstperspectief stap voor stap evalueren. Rafael Benitez (de coach van Napoli, red.) is een prima trainer en een grote naam, maar ik hoop dat Mertens meer aan spelen zal toekomen", stelt de belangenbehartiger van Mertens. "Kwalificatie voor de Champions League is geen vereiste voor hem in Napels te blijven", zegt hij wel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen